Beoordelingen van Goldenvillage Badhoevedorp

Recente recensies

4.0
Andrea
29 november 2023

Kip saté te droog, varkensvlees te zout 😣 bami wat gebakken slierten, te duur voor wat je krijgt, jammer, heb het echt wel eens lekkerder gehad..

Jeanet
29 november 2023

Heerlijk vers bereide sushi.

Ben
25 november 2023

goed eten, en staat netjes op tijd klaar na online bestelling.

Astrid
11 november 2023

Goed heet, snelle bezorging, ruime porties maar vooral lekker eten

Joke
11 november 2023
Miriam
2 november 2023

Zoals altijd heerlijke verse royale sushi !! Super goed adres voor fantastische sushi

Monique Gries
25 oktober 2023

Eten (Chinees en sushi) was heerlijk en goede kwaliteit. Vers!

Frans hochstenbach
23 oktober 2023

Bezorging correct, maaltijd werd boven ( 2de etage) afgeleverd. Maaltijd had wat pittiger gemogen.

Veronika
21 oktober 2023

Very high quality and delicious food always delivered in time.

Amy Kater
16 oktober 2023

Voor het eerst sushi hier besteld en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona meerens
14 oktober 2023

Het was super lekker

Robert Tichelaar
13 oktober 2023

De Ossehaas in kerriesaus was wat flauw van smaak, mag meer spices in. De Sushi was wel lekker. Varkensvlees was ook lekker. Mihoen en Bami gewoon prima. Snel gemaakt en snelle levering.

Petra
12 oktober 2023

Ik vond de mihoen een nare smaak hebben was niet lekker.

Michiel
7 oktober 2023
Sylvia
22 september 2023

Altijd lekker!

X
18 september 2023

1 opmerking, wel 1 verkeerd gerecht geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
18 september 2023
Carla
11 september 2023

Op tijd, lekker eten, voor herhaling vatbaar

Iene
7 september 2023
Irene Kool
31 augustus 2023

Uitstekende service, zeer correcte bezorger.

ro
28 augustus 2023

Snel en lekker, ook goed gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop Wink
27 augustus 2023

loempia koud aan de bovenkant.bij de nasi met groente en vlees zaten 4 grote stukken broccoli en grote stukken rauwe ui.vlees ook niet helemaal gaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
26 augustus 2023

Heerlijk eten, flinke porties

Wim
18 augustus 2023

Super lekker gegeten en prima bestelservice.

Wesley
12 augustus 2023

Altijd lekker en goed eten. Onze dochter smult altijd van de bami. Gewoon top.

Esther
7 augustus 2023

Lekkere bami babi pangang en sushi gegeten. Bezorging binnen 45 minuten.

Loes Ohm-Sundman
1 augustus 2023

Bestelling was vood 18.00 uur besteld op zo spoedig mogelijk, kreeg door verwacht 19.10, en snel uw bestelling is onderweg...het werd helaas 19.40..het eten was koud. Jammer, vorige keren was het goed gegaan

Nica
31 juli 2023

Lekker Vers en bezorgd binnen 1 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter B
14 juli 2023

Ten eerste de vriendelijke manier waarop je bij binnenkomst wordt ontvangen. Ten tweede is de kwaliteit van het eten gewoon goed. Je kunt ingrediënten toevoegen of juist weglaten. Wij blijven terugkomen!

M
13 juli 2023

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
10 juli 2023

Weer helemaal top, eten bezorging tijd niks aan toe te voegen klasse allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rutger
2 juli 2023
Hans Schellingerhout
24 juni 2023

vriendelijk en goede kwaliteit

Sylvia
21 juni 2023

zo als altijd alles top

Rutger
19 juni 2023

gaan hier zeker weer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herma Koenen
8 juni 2023

Was heel lekker👌🥳

Stefan
8 juni 2023

Altijd goed en consistent!

Anneke Mulder
7 juni 2023

De sushi viel uit elkaar, de rijst plakte niet en was smakeloos. Op de crispy spicy tuna roll was iemand uitgeschoten met de kruiden zodat ze niet smaakten. Eeuwig zonde!

Sylvia
6 juni 2023

weer top en nu half uur eerder maar is fijn en de loempia extra was zoooooooooooo lekker en krokant zaliggggggg

Loes
5 juni 2023

Loempia's waren beetje vet maar rijkgevuld met vlees ei en groenten. Enorme bak met lekkere nasi en heerlijke grote pisang goreng! Wij kunnen er 2 dagen van eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I Bink Coorengel
30 mei 2023

De bestelling was zeer snel gelevert en van zeer goede ,kwaliteit ga zo door.

Anns
29 mei 2023
Sheila
28 mei 2023

Goed eten, en altijd op afgesproken tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

sylvia
23 mei 2023

Helemaal top weer ,geweldig mooi op tijd zodat ik mee kan nemen naar me werk goed warm en heerlijk eten niks aan toe te voegen top

Langezaal
19 mei 2023

Altijd erg lekker en snel klaar. Sushi is met goede kwaliteit ingrediënten gemaakt.

sylvia
14 mei 2023

zoals altijd lekker eten/mooi op tijd en top bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuk
7 mei 2023

Het eten komt altijd wel optijd . Heb nooit klachten hierover

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona
3 mei 2023

Weer heerlijk gegeten. Goeie porties, lekker warm, alleen babi pangang mager vlees was niet zo mager als de vorige keer. Verder heel tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Weener
29 april 2023

Was heerlijk , een beetje kroepoek van de zaak was wel lekker geweest , als we het namelijk zelf afhalen , krijgen we het ook altijd.

Sylvia
29 april 2023

Was weer top en op tijd

Gaiser
23 april 2023

Echt veel vlees tov andere restaurants en heet geleverd en ….. veel te vroeg 🤪 … half uur eerder dan geplande tijd

MO Bardet
21 april 2023

Gister sushi besteld. Keurig op tijd bezorgd maar helaas de bestelde edammerboontjes zaten er niet bij..jammer

Jeroen
20 april 2023

Heerlijke sushi’s. Alles stond mooi op tijd klaar. Zeker voor herhaling vatbaar. Klein verbeter puntje: om het sushi aanbod wat overzichtelijker te maken, misschien de sushi’s in 3 kolommen (desktop) / 2 kolommen (mobile) naast elkaar op de site presenteren ipv veel scrollen.

Simone
14 april 2023

Mooie sushi

W
10 april 2023
Edyta
1 april 2023
Ingrid
31 maart 2023

Heeeeerlijk

sylvia
28 maart 2023

Het was weer top, niks aan toe te voegen

Christine
27 maart 2023

Het duurde ongeveer een uur en een kwartier voor het hier was. Dat vind ik best wel lang. Gefrituurde garnalen in rol waren niet echt crunchy.

Jan Visser
27 maart 2023

Eten zo als altijd goed en heel belangrijk ook keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L.T. Gooyers
27 maart 2023

3 kwartier te laat, alles steenkoud. Verschrikkelijk slecht. Gebeld volgende zou gratis zijn, nou ben benieuwd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinske
12 maart 2023

Heerlijke verse sushi!

Netty
27 februari 2023

Eten lekker maar niet warm genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
26 februari 2023
Helen
25 februari 2023

Goed gevulde loempia's en heerlijke malse kipsaté. En de bakjes met zalige gerechten zijn rijkelijk gevuld. Ik kan niet anders zeggen dan dat het eten echt top is van smaak en kwaliteit en ik het echt iedereen aanraad.

N
24 februari 2023
Sam
24 februari 2023

De bezorging duurde erg lang

Sylvia
23 februari 2023

was weer top en mooi op tijd

Vd Velden
19 februari 2023

De bami is erg kaal, mag meer groenten in, verder was het vlees erg lekker!!

Hilko
12 februari 2023

Sushi smaakte deze keer niet heel lekker, komkommer had een zeepachtige smaak, de gebakken dingen smaakte te veel naar de frituur. Wel snel bezorgt en vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Netty
30 januari 2023

Lekker maar niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B. Ebbers
29 januari 2023

goed verzorgd

Kirsten
27 januari 2023

Heerlijke sushi!

Joop Bink
23 januari 2023

Heerlijk gegeten met de familie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
22 januari 2023

Bestel regelmatig mijn eten hier.. altijd lekker en altijd goede service !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty
19 januari 2023

Heerlijke sushi!

Carolien
8 januari 2023

Snel, smakelijk en royale porties. Aanrader!

Sylvia
7 januari 2023

Heerlijk gegeten en snelle levering.

D.
28 december 2022

De beste!!

Esther
26 december 2022

Heerlijke sushi en ook het andere eten was zalig!!!👍🏻

Babay
26 december 2022

Het was heerlijk!

M Laarman
19 december 2022

1 uur en 40 minuten gewacht op de bestelling, 2 keer gebeld en alleen te horen gekregen dat het druk is. Geen bestellingen meer voor mij bij deze zaak.

Vonk
17 december 2022

Eten was qua smaak prima maar in een kipgerecht zaten 2 (lange) haren. Wij vonden dat smerig en onhygiënisch.

Warda
17 december 2022

Voor het eerst hier besteld. Bezorging was super snel! En het eten was heerlijk. Is zeker niet de laatste keer!

Paulo
15 december 2022
sylvia
15 december 2022

Helaas moesten we 5 kwartier langer wachten dan bestelde tijd.Wel begrijpelijk ivm gladheid maar we moesten zelf bellen waar ons eten bleef.Het had wel vanuit de zaak zelf even mogen komen belletje.Ik bestelde voor 17 uur eten kwam rond 18.15 uur en ik moest om 18.45 uur weg naar me werk.Maar eten was zoals gewoonlijk top

Karlijn Janssen
14 december 2022

Heerlijk gegeten. Verse sushi en een mihoen maaltijd. Vlot bezorgd! Wij zijn keer op keer tevreden.

Hans Valentijn
12 december 2022
Rogier
11 december 2022

Eten was top, echt lekker! Alleen de mini loempia’s waren echt heel vies. Die waren zeker niet vers: lauw en taai. Toch zonde geld die besteld te hebben. Verder zeker een aanrader (behalve de loempia’s dan)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RS
4 december 2022

Lekker eten en een vriendelijke bezorger

Hans Valentijn
28 november 2022
Margerite
19 november 2022

Kikkerbilletjes waren heerlijk

Van den Berg
19 november 2022

Hadden voor 7 man besteld , bami was allemaal nasi 😡en miste het een en ander ! Bestellen hier niet meer !

Ineke
14 november 2022
NCK
13 november 2022
Dre
6 november 2022

Eten is altijd lekker en veel maar het was niet echt warm…

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kitty Berkenvelder
3 november 2022

Ruim half uur te laat bezorgd na afgesproken tijd. En door bezorger op brommer door de regen waren de loempia’s nat en kleef geworden omdat de tas niet goed heeft dicht gezeten.

Hans
3 november 2022

Duurde erg lang voordat er bezorgd werd. 1 uur en 3 kwartier maar het eten was prima.

Marianne
3 november 2022

Deze keer alleen 2 loempia’s… overheerlijk en goed gevuld, zoals altijd 👍

Jaimy
31 oktober 2022

De bestelling kwam 45 minuten later dan zou moeten. We kregen geen bericht hiervan. Het eten dat warm moest zijn was helaas koud.?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoog
29 oktober 2022

De sushi is super vers. Echt ontzettend lekker en goedkoper dan de meeste plekken. Het personeel is mega aardig en erg klantvriendelijk. Echt een top plek

MV
26 oktober 2022

Goede bezorging, goed vers en warm

sylvia
23 oktober 2022

was weer super

Christine
22 oktober 2022

Lekkere sushi, jamjam.

B.
15 oktober 2022

Niet nodig.

X
14 oktober 2022
R.S.
6 oktober 2022

Lekker eten, flinke porties, snelle bezorging, TOP!!

sylvia
4 oktober 2022

super werden netjes gebeld dat half uurtje later werd

KK
2 oktober 2022

Sneller dan verwacht netjes bezorgd en weer superlekker!

Charly Jongejans Sr
25 september 2022

Supervriendelijke bediening. Eten is ook altijd lekker. De Loempia Speciaal is mijn favoriet als voorgerecht.

Dylan
21 september 2022

Ik vroeg om zalm bij de sushi box ipv krab ivm allergie. Ik kreeg alsnog krab helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop Pommerel
19 september 2022

Ongelofelijk ,onbegrijpelijk,dan krijg je sorry en het is druk.Maar een loempia vergeten bij de bestelling en als je geen paprika wil er toch paprika in doen.Wees blij dat het druk is ,Dan verdienen jullie geld .Maar op deze manier verlies je klanten en dus geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Visser
19 september 2022

Alles perfect alleen mag het iets sneller tussen bestellen en leveren zit bijna anderhalf uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.r.
18 september 2022

Eerste keer besteld maar positief verrast. Erg grote porties ook. Kregen het niet op

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Teo
17 september 2022

Het is echt een schande dat ze mensen gewoon 2 uur laten wachten op hun eten, het was niet de 1ste keer. En als je ze dan belt waar het eten blijft (omdat je een mail krijgt dat het onderweg is) ja de mail werkt niet goed. Bel je klanten als je verlaat bent dan krijg je meer begrip, ik ga hier nooit meer bestellen om het te laten bezorgen.

F. bijl
17 september 2022

Eten was uitstekend en bezorging ook werd al voor de afgesproken tijd bezorgd

sylvia
17 september 2022

Was weer top

Nicole
15 september 2022

Prima sushi's, veel variëteit. Sojasaus niet onze smaak.

sylvia
5 september 2022

Mooi op tijd eten goed was alleen niet zo warm het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred Kempers
30 augustus 2022

Babi Pangang, een vleesgerecht in oestersaus en sushi’s besteld. Babi pangang was droog en had weinig smaak. Ook het vleesgerecht kon niet echt bekoren. Sushi’s waren prima.

anna rosa
28 augustus 2022
De Rooij
21 augustus 2022

De babi pangang was deze keer met te veel vet. Voor de rest was het perfect 👍

Cor
13 augustus 2022

Ik heb op jullie eigen website besteld omdat ik wilde dat het geld bij de ondernemer terecht kwam, maar er stond ineens thuisbezorgd voor mijn neus! Is jullie site gekoppeld aan thuisbezorgd ? Dan moet ik maar weer zelf komen halen want aan ondernemertje beroven doe ik niet mee!

Anoniem
12 augustus 2022

De sushi is top bij Golden Village, laat ik daarmee beginnen. De andere gerecht zijn minder. De gado gado is alleen een bak vol tauge met pindasaus, niet best. De nasi goreng was helaas ook niet top…

Shirley
8 augustus 2022

Online besteld en bestelling stond keurig op tijd klaar. Grote porties. Prima!

ruzic
28 juli 2022

uitstekend

Anna
21 juli 2022
Christine
19 juli 2022

Heerlijke sushi en heel snel bezorgd.

Andrea
10 juli 2022

Top gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Netty
10 juli 2022

Snel en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
7 juli 2022

Kwaliteit en kwantiteit top

Sylvia
26 juni 2022

Vandaag mooi op tijd en eten was zalig, helaas was verleden week minder maar blijf ze trouw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine
25 juni 2022

De eend smaakte wat melig en de frietjes waren wat slap. Ook de Babi Pangang was niet erg lekker. De sushi en de bakbananen waren wel erg lekker.

Monique
21 juni 2022
Karin
13 juni 2022

Heerlijke sushi, snel en goed geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Valentijn
10 juni 2022

Heerlijk gegeten en zeer snel bezorgd.

Elisabeth Groeneveld-Swart
9 juni 2022
Femke
1 juni 2022

Helaas hebben wij 1,5 uur moeten wachten op onze bestelling, vanaf het moment van bestellen, met levering zo snel mogelijk aangevinkt. Tussendoor nog gebeld omdat het eten er nog steeds niet was. Het eten heeft veel goed gemaakt, het eten was warm en goed van smaak. Ondanks dat de smaak goed was, neem ik niet nog een keer het risico om zo lang te moeten wachten en zal ik hier niet meer bestellen.

Mirella
27 mei 2022

Om 15:30 uur online besteld bij het restaurant zelf voor bezorging om 19:00 uur. Om 18:00 uur een mail ontvangen dat het eten onderweg is, om 19:30 uur nog steeds geen eten. Bestelling geannuleerd, terugstorten geld duurt 2 weken, ik wacht af!

Ruud Strootman
21 mei 2022

Uitstekende sushi maar een levertijd van bijna 5 kwartier is teveel. Stop met aannemen van bestellingen als je t niet binnen 30 min. kunt bezorgen.

Willem Knol
20 mei 2022
Eetger
12 mei 2022

De bestellingen komen altijd veels te laat! Extra vroeg, koude gerechten besteld voor 18.45 en dan wordt het pas 19.10 bezorgd dat snap ik echt niet!

Andrea
11 mei 2022

Gewoon heerlijk

Jane
8 mei 2022

Helaas deze keer het idee dat de sushi niet vers was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop Wink
2 mei 2022

goed eten en snel en goed warm bezorgd

R.H.de Rooij
1 mei 2022

Compliment voor het menu’s Smakelijk genoeg om nogmaals te bestellen .👌👍

Joep hartman
30 april 2022

Ik vond het eten afgekoeld. Verder had ik volgens mij kleine loempia’s als voorgerecht besteld, maar kreeg één grote….

Anoniem
27 april 2022

Heerlijk gegeten, sushi waren super vers en lekker..

Niels P
27 april 2022

Lekkere sushi en op tijd geleverd

Rob
25 april 2022

Eten (sushi) was voortreffelijk en zelfs met 30 minuten bezorgd, i.p.v. de 'beloofde' 60 minuten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
14 april 2022
Dave
3 april 2022

Kwaliteit susi !!

Emiel Bax
28 maart 2022

Het is allemaal erg lekker. Complimenten!

Julienne
14 maart 2022

Wij bestellen altijd onze sushi hier, mega goed!

Akke
13 maart 2022

Altijd zeer smakelijk, vers en goed warm geleverd. Ruime porties!

anoniem
27 februari 2022
Marianne
21 februari 2022

Super snel bezorgd door een vriendelijke bezorger en heerlijk smakelijk gegeten! Volgende keer weer

John Doe
15 februari 2022

Iets te veel mayo met truffel overal op, haalt het niet bij sushi gemaakt door een japanner. Ik had de sushi schotel voor 2 pers wat ruim genoeg is, maar ik heb liever iets minder met betere kwaliteit.

Dennis
13 februari 2022

Ik had een paar uur van tevoren besteld om het om 17.30 uur op te halen en dan moet je 20 minuten wachten

Edyta
30 januari 2022
rosa
29 januari 2022
Curty
24 januari 2022

Bestelling geplaatst voor ophalen en het was mooi op tijd klaar en sushi was heerlijk zoals altijd!

Emiel Schalke Bax
24 januari 2022

Ondanks dat ik de bestelling online deed en deze op een voorgesteld tijdstip af te halen was, moest ik toch nog een halfuur wachten. Maar het eten zelf was fantastisch. Misschien tóch de moeite waard van het wachten.

Rowin Krom
22 januari 2022

Lekker eten, makkelijk besteld en redelijk snel bezorgd

rosa
22 januari 2022
Romy
21 januari 2022

De sushi zelf was goed. Echter was de bestelling op de afgesproken tijd niet klaar en moest het nog gemaakt worden. Dit kon niet meteen, want er stonden nog meer mensen te wachten op hun bestelling.

Vissers
8 januari 2022

Het was vers lekker en de prijs kwaliteit is goed. Ga zeker vaker halen

Chantal
6 januari 2022

Top service en lekker eten!!

Kitty
5 januari 2022

Heerlijke sushi!

Fekecs
2 januari 2021

Alles stond netjes klaar voor het ophalen op de afgesproken tijdstip.

Joelle
2 januari 2021
Pleun
28 december 2021

Superverse sushi en heerlijk gegeten! Mag volgende keer wel iets meer wassabi bij :-)

Henk
26 december 2021

Super sushi en perfect op tijd. Helemaal tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia
26 december 2021

Het eten is altijd goed maar door de enorme kou buiten en doordat het bezorgt wordt met de scooter, was het meeste eten niet meer lekker warm. Helaas ook wederom is de bestelling niet compleet en dit gebeurd bijna bij iedere bestelling dat er wel iets wordt vergeten. Dat is enorm vervelend en helaas gebeurd het te vaak. Ze leveren wel meteen het gerecht alsnog na maar je bent al klaar met eten als het komt. Dit wordt nu echt vervelend. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
25 december 2021

Heerlijk!! en optijd geleverd

Miriam
25 december 2021

Overheerlijke verse sushi en op de minuut af op tijd bezorgd op kerst avond !

Esther
24 december 2021

Op de sushi niets aan te merken maar elke bestelling wordt veels te laat geleverd. Altijd meer dan een half uur dan de aangegeven tijd. En als we dan bellen is het altijd "hij komt met 10 minuutjes.

Lilly Bosman
23 december 2021

Helaas zijn wij niet tevreden met de bestelling. Allereerst moesten we 2 uur wachten totdat het bezorgd was, aan de telefoon kregen we te horen: ‘nog 15 min het is druk’, ook dit duurde langer. Maar ok, drukte kan gebeuren. Alhoewel genoeg restaurants bellen en delen het mee zodat je zelf kunt kiezen of je hiermee akkoord gaat of niet, of vragen of we langskomen ipv bezorging om het ook sneller te laten verlopen. We dachten ‘het is vergeven als we ons eten hebben’. Toen eindelijk de sushi kwam was bij een groot deel de rijst niet goed gekookt; oftewel harde stukken ongekookte rijst door het gerecht. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, de rijst is tenslotte zo belangrijk bij sushi. Uiteindelijk 2 sterren omdat de sushi wel rijkelijk belegd was met vis en een mooie presentatie had.

Gerrit De Jonghe
19 december 2021

Smaakt heerlijk en was goed op de afgesproken tijd

Klant Jan.
17 december 2021

Erg lekker, foutje met bestelling werd meteen na een belletje verholpen - top eten en service!

Akke
7 december 2021

Er misten en aantal zaken (rijst en sambal) maar wat er werd geleverd was nog steeds (ruim) voldoende en smaakte uitstekend.

g knevel
27 november 2021

Het eten was lekker en de bezorging was ook op tijd en warm. Tot de volgende maaltijd.

Chantal
22 november 2021

Lekker eten en altijd optijd!

Petra
22 november 2021

Heerlijke sushi!!

Richard
20 november 2021

Top

No name
20 november 2021

prima kwaliteit warm en snel geleverd

Ellen
18 november 2021

De bestelling was er weer sneller dan gedacht en het was weer heerlijk.

Willeke
14 november 2021

De sushi was heerlijk! Alleen hoe de sushi verpakt was , was echt dramatisch, het leek wel of alles ineen bij elkaar geflikkerd was. Niet echt een leuke presentatie voor mijn gasten dus, jammer!!

R.H.de Rooij
8 november 2021

Bezorging kan beter, moesten een uur lang wachten als afgesproken was. Het bezorgde eten was boven verwachting en veel,complimenten daarvoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid Otterlo van
31 oktober 2021

Was een beetje lauw het eten dus misschien in van die warmhoud tassen doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emmerik
24 oktober 2021

Heerlijke sushi en snelle levering

Sjanie
24 oktober 2021

Om 18:00 besteld, direct per mail bevestiging van de bestelling gehad. Vlak daarna mail ontvangen met de mededeling dat de bestelling om 19:05 bezorgd zal worden. Toen we het eten om 19:30 nog niet ontvangen hadden, zijn we gaan bellen. We kregen niets meer te horen dan dat het druk was. Het kan inderdaad gebeuren dat de afgesproken tijd niet haalbaar is vanwege drukte, maar het is dan wel zo netjes om dat dan te laten weten. De mevrouw aan de lijn blijft herhalen dat het druk is...ik geef aan dat we met kleine kinderen zitten maar een excuses of begrip is teveel gevraagd. Ze geeft aan dat het eten over 20 minuten bezorgd zal worden en hangt in mijn oor op. Het eten is uiteindelijk om 20:15 aangekomen... Aan de smaak van het eten ligt het zeker niet, maar de manier waarop smaakt niet naar meer... Jammer!

paula vanleeuwenruhl
24 oktober 2021

Ze waren 25 minuten te laat ,kreeg koude en taaien patat,1 bak met kerrie was gaan lekken waardoor de papieren verpakking plus de 4 bakken met etenswaar onder de kerrie zaten.Kreeg ook te weinig sushi.

sol
24 oktober 2021

de bestelling, om 18.30 uur geplaatst en om 20.20 geleverd hebben we na één hap meteen in de afvalemmer gedeponeerd. De samengeperste vieze halfwarme liefdeloze dikke rijstklodders die gevuld waren met niet te achterhalen grijze stukjes erin, bestrooid met een soort droog beschuitkruim was het etiket van eetbaar. onwaardig .Dat we voor de prijs van ruim 36 euro hier ook nog bijna 2 uur op hebben moeten wachten maakt het des te triester.

Anja Langeveld
24 oktober 2021

Kwaliteit was onder de maat, Spareribs waren van vorig jaar, eten was gewoonweg koud, na bestelling te hebben geplaats om 17.45 hebben we tot 19.35 moeten wachten voordat deze geleverd werd, we hadden een bevestiging dat het ROND 18.50 geleverd zou worden.

Sandra Mendez
18 oktober 2021

All was perfect! Thank you so much

Peter
17 oktober 2021

We hebben sushi gehaald en die was erg lekker en helemaal vers bereid. Voor herhaling vatbaar:-)

Monique
14 oktober 2021

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel

Nancy
13 oktober 2021

Ik vind dat er geen smaak aan de vis zat. Het verschil tussen de tonijn en zalm was niet te proeven. Ook was de vis wat taai. Verder was de portie ruimvoldoense voor de prijs

Chantal
8 oktober 2021

Eten was lekker en mooi op tijd bezorgd!

jef
28 september 2021

eten was lekker maar duurde bijna 2 uur voordat ik het had. op een maandagavond.

Miriam
27 september 2021

Heerlijke verse sushi en smaakt zoals sushi hoort te smaken. Super vriendelijke medewerkers en altijd op tijd !

Orie
27 september 2021
Chiel
27 september 2021

De sashimi was nog koud en half bevroren. De sushi leek van 1 soort want hadden allemaal dezelfde frituursmaak. De bezorging was veel te laat. 30 minuten hadden ze aan de telefoon gezegd, maar werd bijna 1 uur en 15 minuten. Teleurstellende ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia Laarhoven
25 september 2021

Het eten is erg goed alleen jammer dat de kroepoek erg muf en oud smaakt ( zowel de gewone als de pikante )

Bakker
19 september 2021

Alles was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
19 september 2021

Heerlijke sushi!

Stefan
19 september 2021

Zeer lekkere sushi

Dylan
19 september 2021

Voor het eerst iets vergeten bij een bestelling, maar eten was weer prima.

Maarten
18 september 2021
Orie
18 september 2021
Miriam
17 september 2021

Heerlijk sushi zoals sushi moet zijn … vers puur en smaakvol. Via duidelijke website besteld en keurig op tijd !

Broekhuizen
13 september 2021
Jacqueline
12 september 2021
Ingrid Husers
11 september 2021
Monique Solleveld
10 september 2021

De klantvriendelijkheid mag iets verbeteren.

Fiona
10 september 2021

Ik had eten besteld voor een bepaald tijdstip om af te halen. De bestelling was exact op bestelde tijd klaar. Aardige mensen, rijk gevulde porties, goed warm en van zeer goede verse kwaliteit. Het eten was heerlijk! Absolute aanrader!

Cynthia van den Berg-Ekkeveld
10 september 2021

Het eten is altijd prima, gebakken banaan viel dit keer helaas erg tegen. Wederom iets vergeten in de bestelling mee te geven, is helaas niet de eerste keer. Is wel alsnog z.s.m. thuis bezorgd maar je bent al klaar met eten als het er is. Wij gaan toch maar een keer op zoek naar een andere chinees.

Huub
1 september 2021

Prima eten, telkens weer goed. Keurige mensen, alles ziet er netjes verzorgd uit.

Kimberly
30 augustus 2021

Heerlijk sushi! Wij hebben lekker gegeten. Snelle bezorging bij ons thuis. 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem Knol
29 augustus 2021

De bakken met vlees lekte en we miste de kroepoek

Dennis Huisman
27 augustus 2021

Heerlijk en op tijd klaar

Marie-Claire
26 augustus 2021

Het wordt zelden op het gewenste tijdstip bezorgd/dan wel op het tijdstip dat wordt aangegeven. Erg jammer, want je denkt een uur te moeten wachten, maar dat wordt makkelijk 1,5 uur. Wel de beste sushi ever.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.H.de Rooij
15 augustus 2021

Compliment voor het eten en de correcte bezorging die exact op tijd kwam. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koos
15 augustus 2021
Hannah
15 augustus 2021
C.T. van Kappel
15 augustus 2021

Als nieuwe inwoners van Bdorp wilden wij de sushi weleens testen. Prima kwaliteit voor zover ik een kenner ben... Prijs kwaliteit verhouding iig prima👍

Kwan
13 augustus 2021

Online bestellen ging overzichtelijk en makkelijk. Het eten is zoals aangegeven op tijd klaargemaakt. We gaan het zeker nog een keer via de website bestellen.

Frans
13 augustus 2021

Kan iets verfijnder

Maikel Grobbe
8 augustus 2021

Eten was weer prima, maar de saus voor de Ko Lo Kai was niet meegeleverd, wat toch wel vervelend was.

BizzyD
5 augustus 2021

Heerlijke loempia (erg groot), i de maaltijden zeer goed en ruim voldoende. Bami van prima kwaliteit. Bezorging op afgesproken tijd. Kortom alles prima en lekker.

Astrid
31 juli 2021

Héérlijk!

Wilco
31 juli 2021

Hey golden village, Vond deze bestelling niet op en top… de boontjes waren niet goed gaar en wat koud helaas. Ook de sushi smaakte niet zoals ik gewend ben…

M. Schram
29 juli 2021

Het eten was erg lekker en de porties waren groot genoeg.

Melvin
26 juli 2021

Chinees is niet de lekkerste maar prima te doen. Sushi is heel slecht, legt volgens mij al voorbereid klaar want alles is klef. Zo de vuilnisbak in gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
24 juli 2021

Ik heb om 1709 besteld en om 1815 gebeld was er met 15 min, en om 1830 weer gebeld het was onderweg. Maar hij was er pas om 1850 en het eten wat warm zou moeten zijn was dat niet meer.

Jeroen
18 juli 2021

Top Sushi!

Edyta
10 juli 2021
Monique
10 juli 2021

Heel lekker en op tijd. Sushi, babi Pangang fu young hai met garnalen

Felie
9 juli 2021

De rijst blijft niet lekker, veel te zoet. We hebben het nu een paar keer geprobeerd maar komt niet in de buurt van “echt” sushi

Priscilla
26 juni 2021

Zoals altijd top :-)